Energija se ne podiže preko noći. Podiže se u 30 minuta.
Što stres radi našem tijelu?

Zamislite ovaj scenarij:

Alarm Vam zazvoni ujutro. Pritisnete “snooze” jer Vam baš nekako treba tih dodatnih 5 minuta… 5 min se pretvara u 20 i više ne stignete prije posla napraviti onaj zdravi smoothie koji ste planirali. Nema veze, kupit ćete nešto u pekari putem. Oblačite se na brzinu i pijete kavu s nogu. U prometu je, naravno, gužva….

Stižete na posao u zadnji čas s pecivom u rukama. Uzimate još jednu kavu da Vas “digne”. Istu pekaru posjećujete i u pauzi za ručak, jer se nešto na poslu zakompliciralo i nemate vremena za konkretan obrok.

Malo kasnije želudac Vam ponovno kruli pa uzimate grickalice iz automata. Sjetite se jabuka koje ste zaboravili jutros ponijeti na posao. Vraćate se kasnije nego inače, pripremite nešto jednostavno jer ste pregladni da biste trošili vrijeme na kuhanje.

Nakon obroka, osjećate se iscrpljeno i ne možete ustati s kauča. Radni dan je možda završio, ali čeka Vas još tisuću stvari za obaviti kod kuće. Opet morate odgoditi trening.

Konačno legnete u krevet, ali ne možete prestati misliti na sutrašnje rokove i san ne dolazi. Čini Vam se da ste baš utonuli u san u trenutku kad je alarm zazvonio. Ponovno pritisnete “snooze” za svojih blaženih 5 minuta…

Izgleda li Vam barem jedan radni dan u tjednu ovako, ili slično? Koliko se realno uspijevate držati svog režima zdrave prehrane? Koliko kofeina ulijete u sebe na dnevnoj bazi? Koliko kvalitetnog sna uspijevate dobiti?

Čak i kad se uspijevate zdravo hraniti, probavni sustav upije samo 20 – 30 % nutrijenata iz prehrane (i dodataka prehrani) Rad mozga uzima oko 20 % energije koju dobivate – a kad je se taj rad intenzivira, potrebno Vam je više. Stres je podmukli, i vrlo uspješni “kradljivac” energije. San pomaže, ali ponekad jednostavno nije dovoljan…


Saznaj više

Je li moguće biti superčovjek?

Moderan stil života zahtijeva veće napore od našeg organizma nego što nam je prirodno. Ponekad nam se čini da bismo trebali biti na više mjesta istovremeno i raditi više stvari odjednom – da bismo trebali biti “superljudi” kako bismo uspjeli obaviti sve što se od nas očekuje. Zato nam idealna prehrana i optimalna količina odmora ili nisu dostupni, ili nisu dovoljni.

Iz ovih razloga, moderna medicina došla je do metoda koje nam pomažu da dobijemo potrebnu energiju instantno – a to su intravenozne infuzije, odnosno Drip&drop tretmani.
U tretmanu koji traje samo 30-60 min, odabrana kombinacija vitamina, minerala i aminokiselina unosi se direktno u krvotok putem infuzija ili injekcija. Takozvani “kokteli energije” ne sadrže nikakve aditive ni lijekove, a nema ni opasnosti od nuspojava –  samo čista, prirodna i snažna doza energije za Vaš organizam, i sve izazove koji ga čekaju. Ako ste možda mislili da je Vaše tijelo ograničeno svojim fizičkim potrebama i da je nemoguće biti “superčovjek” , izdvojite 30 minuta svog vremena i uvjerite se u suprotno.


Saznaj više