Lip lift

OPĆENITO O TRETMANU

Pune usne simbol su prirodne ljepote od pamtivijeka. Neki od nas rođeni su s tankom gornjom usnom ili pak su u godinama gdje zbog gubitka prirodnog kolagena i hijaluronske kiseline usne gube svoju punoću. Prirodno tankim usnama manjak volumena događa se već u ranim tridesetim godinama. Lip lift trajni je tretman podizanja i oblikovanja gornje usne kojim postižemo trajno pune i senzualne usne.

Skraćivanje i podizanje usne

Tretmanom smanjujemo udaljenost baze nosa od ruba gornje usne. Za koliko će se udaljenost smanjiti ovisi o pacijentovim željama i trenutnom stanju. Optimalna udaljenost je 12-15mm.
Lip Lift tretmanom dobit ćete idealne usne prirodnog izgleda bez dodatne i opetovane potrebe za fillerima.

Najvažnije od svega je da je tretman trajan.

ŠTO TRETMAN UKLJUČUJE?

  • Konzultacije – prije samog tretmana imate pregled i konzultacije na kojima Vam liječnik objašnjava sve vezano uz zahvat i odgovara na sva Vaša pitanja. odgovara na sva Vaša pitanja.
  • Lokalna anestezija
  • Zahvat – najčešće traje oko 30 min
  • Potrebne lijekove (antibiotici, analgetici)
  • Kontrolni pregled i previjanja u postoperativnim danima
  • Vađenje šavova
  • Potrebne kontrole do 3 mjeseca nakon zahvata
  • Skidanje šavova nakon 7 dana
  • Kontrolni pregled

 

Ugovorite pregled

Važne stvari koje trebate znati.

Pitanja i odgovori

Pacijent se nakon zahvata otpušta na kućnu njegu. Potencijalno oticanje operativnog mjesta smanjuje se nakon nekoliko dana. Prva tri dana moguća je pojava bolova u tretiranom području, što se može ublažiti lijekovima. Odstranjivanje šavova obavlja se oko 7 dana nakon operacije pri redovnom pregledu.  

Svaki pacijent nakon tretmana dobiva otpusno pismo u kojem je navedeno sve što treba znati nakon zahvata – kako paziti na tretirano područje za optimalan oporavak i  koje sve lijekove smije/ne smije uzimati. 

Tretmanu se ne smiju podvrgavati trudnice, dojilje ili osobe s alergijama na anestetik.

Rezultati operacije vidljivi su odmah, no nužno je pričekati smanjenje eventualnog otoka i skidanje šavova. Rezultati operacije su trajni.

Moguća je pojava modrica i natečenosti tretiranog dijela lica. Liječnik će prije operacije dati pacijentu sve potrebne informacije i objasniti sve moguće komplikacije.

Kandidati za Lip lift tretman su sve zdrave osobe koje imaju tanju gornju usnu. Svakom pacijentu prilažemo iznimnu pozornost i posvećenost kako bi razumjeli želje i očekivanja koje u konačnici ostvarujemo operacijskim zahvatom i postoperativnom brigom.

“Preporuka od srca, dođite i nemojte čekati 58 godina kolko sam ja čekala ”

- Vlasta R.