Dr. med. Irijana Rajković,

specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

“jedna od najvažnijih internacionalnih influencera na području plasti-čne i estetske medicine i kirurgije u svijetu”

Voditeljica Centra za naprednu estetsku medicinu i kirurgiju, doktorica Irijana Rajković, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, vrhunski je stručnjak za kirurške i minimalno invazivne zahvate lica i tijela i vodeći svjetski AAAM ekspert za estetsku medicine.

Doktorica Irijana Rajković već niz godina gradi svoj renome izvrsnim rezultatima u širokom spektru tretmana i zahvata svog područja specijalnosti, kao što su tretmani Botulinum toxinom, dermalnim filerima i PRP tretmani (PRP- krv obogaćena faktorima rasta), a također i kirurški tretmani kao što je liposukcija, kirurgija šake i drugi rekonstrukcijski, plastični i estetski zahvati.

Bogato iskustvo s najtraženijim tretmanima današnjice stekla je kroz rad na prestižnim inozemnim klinikama radeći s vrhunskim metodama i tehnikama uz kontinuirano proučavanje relevantnih noviteta suvremene estetske medicine i kirurgije na globalnoj razini.

Vrhunsko obrazovanje i kontinuirano usavršavanje

Uz formalno obrazovanje na Medicinskom fakultetu završenom s Priznanjem Dekana za postignute izvrsne rezultate na Medicinskom fakultetu, doktorica pripada prvoj generaciji u svijetu sa Sveučilišnom diplomom iz estetike lica te posjeduje prvu Europsku Sveučilišnu Diplomu iz Estetike lica, stečenu na Institutu za glavu i vrat u Nici. U toku specijalizacije iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije završila je edukacije za kirurgiju šake, mikrokirurgiju, onkološku kirurgiju, kirurgiju dojke, maksilofacijalnu kirurgiju, abdominalnu kirurgiju, ortopediju i traumatologiju, vaskularnu kirurgiju, kirurgiju perifernih živaca i kirurgiju opeklina. Redovito je nadograđivala svoje znanje i usavršavala se brojnim dodatnim edukacijama na renomiranim institucijama u SAD-u, Engleskoj, Francuskoj, Belgiji, Monaku, Italiji, Nizozemskoj, Austriji, UAE i raznim drugim zemljama svijeta.

Osim kirurške prakse i rada s nekirurškim i kozmetičkim tretmanima, doktorica je redoviti predavač na eminentnim domaćim i  inozemnim kongresima i konferencijama, a između ostalog bila je i glavni predavač (Keynote speaker) s dr. Patrickom Traceyem, službenim liječnikom Michaela Jacksona na svjetskom estetskom kongresu u Miamu. Aktivna je članica vodećih svjetskih organizacija kao što su HDPREK (Hrvatsko društvo za plastičnu, rekonstrukciju i estetsku kirurgiju), AAAM (Američka Akademija za Estetsku Medicinu), WAOCS (Svjetska Akademija za Kozmetičku Kirurgiju), AAOM (Američka Akademija/Društvo za Ortopedsku Medicinu), CMA (Društvo za Staničnu Medicinu), WAAPS( Svjetska Akademija za Estetsku Plastičnu Kirurgiju), WOSIAM (Svjetsko Udruženje za Interdisciplinarnu Estetsku i Anti-aging Medicinu) te SOMUK (Društvo za mezoterapiju UK).

Doktorica je jedina u Hrvatskoj priznata od strane Odbora Američke akademije za estetsku medicinu i njezin je službeni predavač te kao takva drži predavanje plastičnim kirurzima i liječnicima drugih specijalnosti po svijetu.

Iznimno posvećena svojoj specijalnosti, doktorica uvijek drži korak s najsuvremenijim metodama i inovacijama u području plastične, rekonstrukcijske i estetske medicine te osigurava samo najkvalitetnije uređaje i preparate za svoje pacijente.

Više od stručnosti

Uz vrhunsku stručnost i spretne ruke, ljubaznost, iznimna briga i povjerenje razlozi su zbog kojih doktorica održava izvrsne i dugoročne odnose sa širokim krugom svojih zadovoljnih pacijenata koji se uvijek rado vraćaju na tretmane.

Svaki pacijent dobiva individualan pristup i maksimalnu pažnju te sve nužne informacije u vezi tretmana koji ga/je zanimaju, mogućih nuspojava, oporavka i rezultata, te savjete koji tretman odabrati s obzirom na svoj prirodni izgled i zdravstveno stanje.

Celebrity doktorica

Brojne poznate ličnosti, ponajviše oni koji se bave scenskim nastupom (glumci i pjevači),  poklonili su svoje povjerenje doktorici Rajković i podvrgnuli se odabranim tretmanima pred kamerama kako bi podijelili svoja pozitivna iskustva sa širom javnošću.