Dr. med. Irijana Rajković,

specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije

Specijalistica najtraženijih tretmana

Voditeljica Centra za naprednu estetsku medicinu i kirurgiju, doktorica Irijana Rajković, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, vrhunski je stručnjak za kirurške i minimalno invazivne zahvate lica i tijela.

Doktorica Irijana Rajković već niz godina gradi svoj renome izvrsnim rezultatima u širokom spektru tretmana i zahvata svog područja specijalnosti, kao što su tretmani Botulinum toxinom, dermalnim filerima, PRP tretmani matičnim stanicama na koja dolaze vrhunski sportaši, Plexr (soft-surgery) metode, a također i kirurški tretmani kao što je liposukcija, kirurgija šake i drugi rekonstrukcijski, plastični i estetski zahvati.

Bogato iskustvo s najtraženijim tretmanima današnjice stekla je kroz rad s vrhunskim metodama i tehnikama uz kontinuirano proučavanje relevantnih noviteta suvremene estetske medicine na globalnoj razini.

Vrhunsko obrazovanje i kontinuirano usavršavanje

Uz formalno obrazovanje na Medicinskom fakultetu završenom s pohvalama za izvrsne rezultate, doktorica pripada prvoj generaciji u svijetu sa Sveučilišnom diplomom iz estetike lica te posjeduje prvu europsku sveučilišnu diplomu estetike lica, stečenu na Institutu za glavu i vrat u Nici. U toku specijalizacije iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije završila je edukacije za kirurgiju šake, mikrokirurgiju, onkološku kirurgiju i kirurgiju opeklina. Redovito je nadograđivala svoje znanje i usavršavala se brojnim dodatnim edukacijama na renomiranim institucijama u Francuskoj, SAD-u, Monaku, Nizozemskoj, Austriji i raznim drugim zemljama svijeta.

Osim kirurške prakse i rada s nekirurškim i kozmetičkim tretmanima, doktorica je redoviti predavač na eminentnim domaćim i  inozemnim kongresima i konferencijama, a između ostalog bila je i glavni predavač (Keynote speaker) s dr. Patrickom Traceyem, službenim liječnikom Michaela Jacksona. Aktivna je članica vodećih svjetskih organizacija za estetsku medicinu kao što su AAAM (American Academy of Aesthetic medicine), WAOCS (World Academy for Cosmetic surgery)  SOMUK (The Society of Mesotherapy UK) HDPREK (Hrvatsko društvo za plastičnu, rekonstrukciju i estetsku kirurgiju) i drugih. Doktorica je jedina u Hrvatskoj priznata od strane Odbora Američke akademije za estetsku medicinu i njezin je službeni predavač te kao takva drži predavanje plastičnim kirurzima i liječnicima drugih specijalnosti u Londonu, Dubaiju i Miamiju.

Iznimno posvećena svojoj specijalnosti, doktorica uvijek drži korak s najsuvremenijim metodama i inovacijama u području plastične, rekonstrukcijske i estetske medicine te osigurava samo najkvalitetnije uređaje i preparate za svoje pacijente.

Više od stručnosti

Uz vrhunsku stručnost i spretne ruke, ljubaznost, iznimna briga i povjerenje razlozi su zbog kojih doktorica održava izvrsne i dugoročne odnose sa širokim krugom svojih zadovoljnih pacijenata koji se uvijek rado vraćaju na tretmane.

Svaki pacijent dobiva individualan pristup i maksimalnu pažnju te sve nužne informacije u vezi tretmana koji ga/je zanimaju, mogućih nuspojava, oporavka i rezultata, te savjete koji tretman odabrati s obzirom na svoj prirodni izgled i zdravstveno stanje.

Celebrity doktorica

Brojne poznate ličnosti, ponajviše oni koji se bave scenskim nastupom (glumci i pjevači),  poklonili su svoje povjerenje doktorici Rajković i podvrgnuli se odabranim tretmanima pred kamerama kako bi podijelili svoja pozitivna iskustva sa širom javnošću.