Liječenje erektilne disfunkcije matičnim stanicama i faktorima rasta

PRP TRETMAN

ZAŠTO ODABRATI OVAJ TRETMAN?

MEN – SHOT®

MEN – SHOT® (dolazi od engleske riječi Male Enhancement – muško poboljšanje ili usavršavanje) je nova inovativna procedura u kojoj se  pomoću PRP-a (plazma obogaćena faktorima rasta) tretira erektilna disfunkcija.

Erektilna disfunkcija povećava se za 10% svake dekade života muškarca
MEN SHOT® metoda registrirana je i zaštićena metoda tretiranja erektilne disfunkcije pomoću PRP-a. Prije samog tretmana klijentu se iz vene ruke izvadi krv u epruvetu koja se zatim centrifugira po specifičnim protokolima. Tretman se izvodi u lokalnoj anesteziji te je u potpunosti bezbolan.
Dr. Irijana Rajković

Dr. Irijana Rajković, dr.med., univ.mag.admin.sanit., specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, prvi je i jedini liječnik u Hrvatskoj koja je uvela i primjenjuje ovaj zahvat.

Seksualni performans

Mnogi muškarci nisu sasvim zadovoljni intenzitetom ili dužinom svoje erekcije, a nerijetko i pate od nemogućnosti erekcije, odnosno impotencije. Erektilna disfunkcija česta je nuspojava dijabetesa, povećanog krvnog tlaka, srčanih problema, bolesti prostate, uzimanja raznih lijekova itd. i jasan je prediktor bolesti srca i krvnih žila – javlja se 4-5 godina prije simptoma kardiovaskularnih bolesti. Predviđanja su da će do 2025. godine od erektilne disfunkcije patiti 322 milijuna ljudi. Čak i ako ne pate od impotencije, muškarci nerijetko žele pojačati svoje erekcije i poboljšati seksualni performans.

3 TOP FACTS

01

PRP - Platelet Rich Plasma tretman

također poznat pod nazivom  MEN SHOT najmodernija je i jedina prirodna metoda za tretiranje erekcije kod muškaraca.

02

Matične Stanice I Faktori Rasta

Za tretman se koriste matične stanice faktori rasta samog pacijenta, koje potiču stvaranje novih krvnih žila što povećava cirkulaciju krvi i rezultira jačim, snažnijim i dužim erekcijama. 

03

Pogađa gotovo svakog muškarca

Svaki 5. muškarac u svojim dvadesetima i svaki 2. u pedesetima pati od nekog oblika erektilne disfunkcije.

Učinci tretmana su sljedeći:

Tretman se posebno preporučuje:

Ugovorite pregled

ŠTO TRETMAN UKLJUČUJE?

  • Konzultacije – prije samog tretmana imate pregled i konzultacije na kojima objasnite liječniku što Vas muči i koji rezultat želite postići
  • Anestezija – prije tretmana nanosi se anestetska krema koja uklanja bilo kakav osjećaj nelagode ili boli.
  • Vađenje krvi – krv se vadi iz vene, najčešće iz ruke, zatim se centrifugira po posebnim protokolima čime se dobije plazma bogata matičnim stanicama i faktorima rasta.
  • PRP tretman – dobivena plazma ubrizgava se u penis. Sam tretman traje oko 60 min.
  • Svaka osoba dobiva nalaz nakon svog tretmana

Važne stvari koje trebate znati.

Pitanja i odgovori

Odmah nakon tretmana možete se vratiti svom svakodnevnom životu.

24 h nakon tretmana ne preporučuje se imati seksualne odnose

Prve promjene se zapažuju već nakon 4-8 tjedana.

Moguć je nastanak modrice na mjestu uboda. Liječnik će na konzultacijama odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice te će Vam detaljnije objasniti sve moguće komplikacije.

Za tretman se koriste matične stanice i faktori rasta koji se dobivaju iz krvi samog pacijenta. Tretman koji je u potpunosti prirodan, bez aditiva, konzervansa ili drugih sintetskih tvari, nema mogućnosti komplikacija, kao ni alergijskih reakcija (ne možemo biti alergični na vlastitu krv).

“Tretman je bio bezbolan, super i sve je prošlo sa osmjehom na licu”

- Ivan K.