Pomlađivanje lica sa matičnim stanicama i faktorima rasta PRP metodom

PRP TRETMAN

ZAŠTO ODABRATI OVAJ TRETMAN?

Prirodni proces starenja, utjecaji okoline, stres i različiti drugi faktori utječu na promjene naše kože tijekom godina. Iz tog razloga odlučujemo se za različite metode pomlađivanja kože kako bismo poboljšali njezin izgled i/ili popravili oštećenja kože.

Platelet Rich Plasma

PRP ili Platelet Rich Plasma predstavlja najnoviji trend u svijetu na području pomlađivanja kože. Tijekom tretmana za pomlađivanje se koriste matične stanice i faktori rasta samog pacijenta. Ova metoda pokazuje vrhunske rezultate zbog čega ga biraju mnoge slavne osobe. Učinci tretmana su sljedeći:

Tretman se može se koristiti za poboljšanje izgleda kože lica, dekoltea i ruku.

ŠTO TRETMAN UKLJUČUJE?

 • Konzultacije – prije samog tretmana imate pregled i konzultacije na kojima objasnite liječniku što Vas muči i koji rezultat želite postići
 • Slikanje za medicinsku dokumentaciju: kako biste kvalitetnije pratili svoje rezultate, Vaše lice fotografira se prije i poslije tretmana.
 • Pregled i priprema lica
 • Anestezija – prije tretmana na kožu se nanosi anestetska krema koja uklanja bilo kakav osjećaj nelagode ili boli.
 • Vađenje krvi – krv se vadi iz vene, najčešće iz ruke, zatim se centrifugira po posebnim protokolima čime se dobije plazma bogata matičnim stanicama i faktorima rasta.
 • PRP tretman – 8 ml dobivene plazme ubrizgava se u kožu, a za još bolji učinak dodatno se injicira mezoterapijski koktel. Sam tretman traje oko 45-60 min.
 • Svaka osoba dobiva nalaz nakon svog tretmana
 • Kontrolni pregled – u cijenu tretmana uključen je kontrolni pregled koji se zakazuje mjesec dana nakon tretmana.
 •  

Ugovorite pregled

Važne stvari koje trebate znati.

Pitanja i odgovori

Odmah nakon tretmana možete se vratiti svom svakodnevnom životu.

 • Nakon tretmana ne preporučuje se stavljanje bilo kakvih preparata na lice
 • Tjedan dana nakon tretmana treba izbjegavati bilo kakve estetske ili kozmetičke tretmane
 • Tjedan dana nakon tretmana izbjegavati sunčanje

Tretman se ne radi osobama koje su trudne, doje ili su u vrijeme tretmana prehlađene. Prije svakog tretmana obavezan je pregled i konzultacije od strane našeg liječnika kako bi dobili siguran tretman.

 

Rezultati su vidljivi mjesec dana nakon tretmana –  vidljivo ljepša, zdravija koža svježijeg i mlađeg izgleda.

 

Moguć je nastanak modrice na mjestu uboda. Liječnik će na konzultacijama odgovoriti na sva  vaša pitanja i nedoumice te će Vam detaljnije objasniti sve moguće komplikacije.

 

Za tretman se koriste matične stanice i faktori rasta koji se dobivaju iz krvi samog pacijenta. Tretman koji je u potpunosti prirodan, bez aditiva, konzervansa ili drugih sintetskih tvari, nema mogućnosti komplikacija, kao ni alergijskih reakcija (ne možemo biti alergični na vlastitu krv).

Za optimalne rezultate preporučuje se paket od 3 tretmana – jedan tretman svaka 3 mjeseca. Nakon toga preporučuje se tretman održavanja 1 – 2 puta godišnje.

“ne morate biti vampirica kao ja da bolje izgledata, samo dođite u centar dr. Irijana Rjaković“ ili „ jedva čekam da ponovno dođem”

- Alka Vuica - pjevačica