Liječenje erektilne disfunkcije: inovativna metoda s matičnim stanicama i faktorima rasta

MEN – SHOT®

 

Kada je riječ o seksualnom zdravlju muškaraca, erektilna disfunkcija često se postavlja kao ključna tema. Ova osjetljiva tema utječe na mnoge muškarce diljem svijeta, a broj osoba koje pate od nje neprestano raste. S obzirom na to, važno je razmotriti sve dostupne metode liječenja. Jedan od najnovijih pristupa u borbi protiv ove bolesti je tretman zvan MEN – SHOT®.

Što je MEN – SHOT®?


MEN – SHOT® je revolucionarna metoda liječenja erektilne disfunkcije koja koristi PRP (plazma obogaćena faktorima rasta) tehnologiju. Naziv je inspiriran engleskom frazom “Male Enhancement”, što se može prevesti kao muško poboljšanje ili usavršavanje.

Zašto odabrati MEN – SHOT® tretman?

Povećava se za 10% svake dekade života muškarca. Dakle, pronaći učinkovito rješenje postaje imperativ. Glavne prednosti MEN – SHOT® tretmana uključuju:

  1. Procedura koja je gotovo bezbolna zahvaljujući lokalnoj anesteziji.
  2. Proces koji počinje jednostavnim vađenjem krvi iz vene ruke, koja se zatim centrifugira prema specifičnim protokolima.
  3. Dr. Irijana Rajković – pionirka u primjeni MEN – SHOT®
  4. Dr. Irijana Rajković, priznata specijalistica plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, prva je i jedina liječnica u Hrvatskoj koja je uvela i primjenjuje ovu inovativnu tehniku. Njeno stručno vodstvo osigurava da pacijenti dobiju najbolju moguću njegu.

Važnost seksualnog performansa


Pored osnovnih zdravstvenih problema, mnogi muškarci žele poboljšati svoju seksualnu sposobnost i performanse. Dok su neki nezadovoljni intenzitetom ili trajanjem svoje erekcije, drugi se bore s potpunom impotencijom. Predviđanja su alarmantna – do 2025. godine, čak 322 milijuna ljudi patit će od erektilne disfunkcije.

Zaključak


Erektilna disfunkcija nije samo seksualni problem; ona je i indikator drugih ozbiljnih zdravstvenih problema. S novim tretmanima poput MEN – SHOT® na horizontu, sada je vrijeme da se prepozna važnost ovog problema i pruži muškarcima rješenja koja zaslužuju. Ulaganje u seksualno zdravlje je ulaganje u ukupno zdravlje i kvalitetu života.