Nisi debela, samo ti malo visi sa strane

Pogrešno je misliti da liposukcijom rješavate debljinu, to nije točno. High Definition Liposculpture namijenjen je i osobama koje vježbaju i hrane se kvalitetno, no njihova tjelesna forma im ne dogovara. Radi li se, kao u ovom slučaju, o špeku na struku i trbuhu, ili o preširokim bedrima, “zastavicama” na nadlakticama ili nečem trećem.


Nedavno nam je pacijentica rekla kako joj je suprug izjavio: “Nisi debela, samo ti malo visi tu sa strane.”  Nije debela, doista nema problem s debljinom. Jedna predivna žena ima problem što joj malo visi sa strane. Taj špekec, salo, mast, tzv. Muffin top (da pomisliš da je slatko), to malo sa strane natjeralo ju je da nosi tunike preko hlača s gumom. Izgledala je nezgrapno i vrećasto u tim svojim “plaštevima” iz ormara, a maštala je o uskim haljinama, finim poslovnim kostimićima…maštala je o Levisicama 501 i običnom T-shirtu. Mislila je da nije elegantna. A to joj je bilo važno.

Važno je što joj je to važno. Važno je njoj i važno je nama u Centru dr. Rajković.

Kad je vrijeme za liposukciju?

Dr. Rajković renomirani je stručnjak u području estetske kirurgije. Biti stručnjak ne odnosi se samo na vrhunske rezultate koje postiže u operacijama i tretmanima, već i u odnosu sa i prema pacijentima. Iz tog razloga ističemo iznimnu važnost razgovora i pregleda kod dr.Rajković prije operacije. Kad je pravo vrijeme zaključiti ćete zajedno, baš kao i što ćete strogo definirati kako će tijelo izgledati nakon High Definition Liposculpture operacije.

Zašto oni koji nisu debeli idu na liposukciju?

Pogrešno je misliti da liposukcijom rješavate debljinu, to nije točno. High Definition Liposculpture namijenjen je i osobama koje vježbaju i hrane se kvalitetno, no njihova tjelesna forma im ne dogovara. Radi li se, kao u ovom slučaju, o špeku na struku i trbuhu, ili o preširokim bedrima, “zastavicama” na nadlakticama ili nečem trećem – o nečemu o čemu razmišljate: “Samo da mi je ovo riješiti i bila bi si super.”, to je baš ono što možete riješiti ovim zahvatom – i više.

High Definition Liposculpture

Oblikujte svoje tijelo, kažu. Oblikujte ga, definirajte ga, budite zadovoljni. U ovom slučaju sve što Vi trebate napraviti je doći na zakazani termin. Ostalo je na nama. High definition liposculpture operacija je kojom će dr. Rajković napraviti upravo to – oblikovati i definirati Vaše tijelo. Oporavak od operacije je lagan a rezultati su trajni.


Kako ti dobro izgledaš!

Žene ne valja objektizirati. Naša pacijentica iz priče daleko je od osobe koja to priželjkuje. Njena figura je nakon operacije postala objekt – objekt divljenja. Primarno njoj samoj i njenom suprugu. Pitanje: “Jesam li debela?” Više nikad nije izgovorila. Niti ne mora, jer svaki dan čuje rečenicu: “kako ti dobro izgledaš!”

Ako je vama svejedno kako izgledate, liposukcija nije za Vas. Ako Vam je važno da ništa ne visi sa strane, nazovite nas. Tu smo da to popravimo.

Više o tretmanu saznajte na: https://www.dr-rajkovic.hr/kirurski-zahvati/liposukcija/

Slučaj iz priče stvarni je događaj i objavljen je uz suglasnost pacijentice i njenog supruga. Svi podaci (osobni podaci, fotografije prije i poslije, razgovorne informacije i sl.), koliko god irelevantni i trivijalni, podijeljeni u Centru za estetsku medicinu i kirurgiju dr.Rajković, ostaju trajno strogo povjerljivi i iz nikakvih povoda, razloga i po nikakvim uvjetima neće biti podijeljeni trećim osobama ili javno objavljeni bez pisane detaljno definirane suglasnosti pacijenta.