TICKLE LIPOSUKCIJA ili Kad plan za beach body propadne

High Definition Liposculpture tehnika je uklanjanja lokalnih masnih naslaga i smanjenje tjelesnog volumena koju dr. Rajković radi gotovo svakodnevno i rezultati su zapanjujući odmah nakon operacije.

 Probali ste vježbe svih renomiranih trenera na Youtube-u koji u naslovu svojih videa obećaju figuru pješćanog sata u samo 3 tjedna, trbušnjake za pasti u nesvijest i guzu kakvu svijet nije vidio…i ništa? Ili ste gladovali i vježbali, a masno tkivo otišlo je sa svih drugih mjesta na tijelu osim tamo gdje ste htjeli da ga više nema?

Ljeto je na uzmaku. Netko je uspio u svojoj nakani da izgleda kako je zamislio, dok su drugi skrivali trbuščiće, bedra, guzu, struk ili bokove. Ili su jednostavno odustali i pomirili se s time da izgledaju kako izgledaju. 

Jeste li pomireni sa građom svog tijela? 

Znate li da je danas rečenica : “Tako sam građen/a, tu ništa ne mogu.” samo isprika? Probali ste vježbe svih renomiranih trenera na Youtube-u koji u naslovu svojih videa obećaju figuru pješćanog sata u samo 3 tjedna, trbušnjake za pasti u nesvijest i guzu kakvu svijet nije vidio…i ništa? Ili ste gladovali i vježbali, a masno tkivo otišlo je sa svih drugih mjesta na tijelu osim tamo gdje ste htjeli da ga više nema?

Nemojte se pomiriti s nečim što Vam se ne sviđa. Zašto bi kad postoji jednostavno rješenje?


Tickle liposukcija u Centru dr.Rajković

Operativni zahvat koji zovemo Tickle liposukcija zapravo je High Definition Liposculpture tehnika uklanjanja lokalnih masnih naslaga i smanjenje tjelesnog volumena. Tehniku koju zna koristiti relativno mali broj kirurga dr. Rajković u svojoj operativnoj sali radi gotovo svakodnevno i rezultati su zapanjujući odmah nakon operacije.

dr.Irijana Rajković kirurgija

Što mogu operirati?

Skoro sve što Vam smeta. Liposukcijom tretiramo određeno područje na tijelu (trbuh, bedra, nadlaktice, masne naslage sa strane leđa – tzv. bra rolls, bokove i tzv. love handles ili muffin tops, struk, natkoljenice i koljena, potkoljenice, podbradak i vrat) definirajući ih prema klijentovim željama. Postupak je trajan, što znači da ćete, vodite li računa o svom tijelu i zdravlju nakon operacije, zauvijek imati tijelo kakvo ste željeli.

Koliko se moram oporavljati?

Fantastična stvar kod Tickle liposukcije, odnosno High Definition Liposculpture je ta da se operacija obavlja u lokalnoj anesteziji (budni ste u vrijeme operacije ali ništa ne boli),čime je vrijeme oporavka znatno smanjeno.Nema potrebe za noćenjem u poliklinici i već ste nakon nekoliko sati spremni ići doma. Ne morate uzimati bolovanje ili godišnji kako bi se oporavljali, 

Optimalni rezultati operacije vidjet će se za 4-12 mjeseci (ovisno o tretiranom području).


Tako lako do željene figure

Eto ga! Uz operativni zahvat od par sati, nakon kojeg se osjećate kao da ste bili na masaži jedino oko čega ćete se morati brinuti je kako će Vam stajati sva stara odjeća iz ormara i kad ćete otići u shopping u kojem će Vam sve stvarno stajati onako kako zamišljate, a ne onako kako ste nekad izgledali u ogledalu. 

Više o tretmanu: https://www.dr-rajkovic.hr/kirurski-zahvati/liposukcija/